Strandpaviljoen Vijftien

Bij Strandpaviljoen Vijftien kom je graag terug voor de goede gerechten met Texelse ingrediënten, lekkere koffie, relaxte sfeer en het prachtige uitzicht op zee. Onze strandtent is een authentiek gebouwd paviljoen, waar we je graag verwennen met een heerlijk ontbijt, verrassende lunch en een uitgebreid diner. Zeven dagen per week staan we voor je klaar, wees welkom.

Genieten op het terras
Ons terras heeft een fantastisch uitzicht op de Noordzee. Met een goed glas wijn of een gezond sapje in je hand zie je de kotters voorbij varen en kinderen spelen op het strand. Kies een plekje in de zon of ga voor verkoeling onder een schaduwdoek. Op het terras is het goed vertoeven. Het terras van Strandpaviljoen Vijftien is de ideale plek om na een fijne stranddag de zon in de zee te zien zakken.

Even uitrusten
Is het wat minder lekker weer? Ook met bewolking en harde wind is paal 15 een goede oplaadplek. Maak een frisse strandwandeling en kom daarna bij ons opwarmen. Wij zorgen voor een knisperend vuurtje en een gezellige en ongedwongen sfeer. Voel je thuis, wij zijn er voor je.

Proef de seizoenen
Onze boodschappen doen we zoveel mogelijk op het eiland. Denk aan Texelse wijn, een smakelijk stuk lam, een heerlijk zilt visje uit de omringende zee en ijs van een boerderij een paar kilometer verderop. Ieder seizoen geeft de Texelse natuur ons nieuwe ingrediënten en daar maken we graag gebruik van. Bekijk de krijtborden in het paviljoen en op het terras voor de gerechten die we tijdelijk serveren.

Paal 15
Het paviljoen staat op het strandslag Westerslag, bij paal 15. Vanuit het bos De Dennen rijd je via de duinen naar ons paviljoen. In de zomer heeft paal 15 alles te bieden voor een perfecte stranddag. Naast Strandpaviljoen Vijftien is er dan ook een strandshop en een kiosk open. Bij de strandshop kun je alle benodigdheden voor een stranddag halen, handig voor als je zonnebrand of een handdoek bent vergeten. Koel op een warme dag af met een ijsje of een drankje van de kiosk. Zin in lekkere trek? Bestel een patatje met een bijpassende snack. En ook leuk: voor een dag of een week kun je een strandhuisje huren om het eilandgevoel compleet te maken.

Kom gezellig eens langs, we zien je graag. 

Openingstijden

Vanaf 23 oktober is ons paviljoen gesloten tot het voorjaar van 2018. 

Facebook

Contact opnemen

Strandpaviljoen Vijftien
Westerslag 4
1791 PP Den Burg Texel

0222-314847
info@paalvijftien.nl

Agenda

23 oktober: paviljoen gesloten tot voorjaar 2018